nakon incidenta

Profesorica koju su maltretirali učenici: 'U školu trenutno ne mogu ići'

Screenshoot
17.11.2022.
u 19:06

Pojasnila je kako je samo pitala učenika “zar ne zna da nije pristojno da stoji nekome iza leđa i on joj je u tom trenutku izmaknuo stolicu”.

Maltretiranje profesorice iz Tehničke škole u Trsteniku (Srbija) koju su maltretirali učenici 9. studenoga kada su joj u školi nasred sata izmaknuli stolicu, pustili da padne, sve to snimali i smijali se, sada se oglasila nakon svega što se dogodilo. 

“Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. U školu trenutno ne mogu ići. Držim se za sada, ima dana kada sam dobro, ima dana kada je teže”, kazala je profesorica M.S. (44) za Novosti, prenosi Nova.rs.

Kaže kako joj velika podrška kolega iz škola mnogo znači.

Napadnuta profesorica engleskog jezika, jedna od omiljenih u školi i među učenicima i kolegama pojasnila je što se točno dogodilo tog dana kada je uslijedio i nemili događaj.

“Tog dana, tri aktera incidenta kasnili su na sat. Kad su došli na nastavu, došlo je do incidenta”, navela je ona. Dodala je kako se nije moglo očekivati sve ono što se dalje događalo.

Pojasnila je da je samo pitala učenika “zar ne zna da nije pristojno da stoji nekome iza leđa i on joj je u tom trenutku izmaknuo stolicu”.

Profesorica je trenutno na bolovanju, a direktor Tehničke škole u Trsteniku Milan Glidžić, rekao je danas  da je protiv učenika pokrenut odgojno - disciplinski postupak te će najvjerojatnije biti isključeni iz škole.

Dodao je kako će konačna odluka o tome biti donesena u iduću srijedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije