ZARUČNICA TRUMPOVOG MINISTRA POTPUNO GOLA:

Procurile seksi snimke, a mediji pišu i o njenom skandalu u Africi

ZARUČNICA TRUMPOVOG MINISTRA POTPUNO GOLA:
20.02.2017.
u 16:00

Novi američki državni tajnik zadužen za financije Steve Mnuchin zaručen je za 35-godišnju glumicu Louise Linton, koja je u svojem posljednjem filmu Intruder otkrila gotovo sve, prenosi Net.hr

Linton se skinula u seksi scenama pod tušem, a snimila je i scene seksualnog odnosa, u novom psihološkom trileru Intruder koji je snimila s glazbenikom Mobyjem. Osim po nekoliko poluzapaženih uloga u filmovima i serijama, Mnuchinova zaručnica ipak je poznatija po optužbi koja je objavljena prošle godine, a prema kojoj je ona izmislila svoja traumatična iskustva u memoarima koje je napisala na temelju iskustva volonterskog rada u Africi, piše Daily Mail.

Probijala se uz pomoć manjih uloga

Glumica iz Škotske također je glumila uz bok Toma Cruisa i Roberta Redforda u manjim ulogama kojima se pokušala probiti.

U najnovijem filmu koji je snimila s glazbenikom Mobyjem, Linton glumi ženu koja ostaje sama kod kuće dok joj suprug putuje na poslovni put u Japan.

Moby je inače otvoren kod kritiziranja Donalda Trumpa, a prošlog je tjedna izjavio kako je vidio tajne obavještajne podatke koji pokazuju da je američki predsjednik ucjenjivan od strane Rusije.

Glazbenik tvrdi kako je detalje o tome saznao nakon što je proveo vikend razgovarajući s ‘prijateljima koji rade u Washingtonu’.

Navodno je izmislila traumatično iskustvo iz Afrike

Zaručnica američkog državnog tajnika za financije, što odgovara funkciji ministra financija, prošle je godine napadnuta zato jer je navodno izmislila iskustvo u Africi, kada je kao 18-godišnja volonterka radila u Zambiji. Kako je ispričala, gotovo je izgubila život bježeći od naoružanih pobunjenika iz Konga. No, njezinu priču demantiraju mnogi koji tvrde da je to laž.

Linton je nakon projekta u Zambiji odselila u Kaliforniju, gdje je započela glumačku karijeru. Dobila je nekoliko manjih uloga u seiji CSI:NY, glumila je u filmu ‘Lions for Lambs’ uz Roberta Redforda, Toma Cruisea te Meryl Streep, a u filmu ‘Intruder’ odigrala je svoju prvu glavnu ulogu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?