bolovi u leđima

Predsjednica Hrvatske mora na fizikalnu terapiju

Marko Prpić/PIXSELL
20.06.2017.
u 13:29

Liječnički tim zaključio je da nema razloga za neurokirurško liječenje, te će predsjednica dva tjedna ići na intenzivnu fizikalnu terapiju

Predsjednica Hrvataske Kolinda Grabar Kitarović podvrgnut će se fizikalnoj terapiji zbog problema s vratnom kralježnicom, rečeno je novinarima nekolicine redakcija na briefingu u Uredu predsjednice. Probrani predstavnici medija informirani su da će predsjednica zbog zdravstvenih tegoba smanjiti obim svojih aktivnosti nakon Dana državnosti. 

'Bol se predsjednici širi iz vratne kralježnice duž desne ruke, a od ranije ima problema i u donjem dijelu kralježnice. Sazvan je niz liječnika s Rebra, ortopedi, neurolozi i drugi, napravljen MR kralježnice i ramena te ustanovljeno da je uzrok tegoba hernija diska u vratnom dijelu kralježnice, ali i manja hernija u donjem dijelu kralježnice', izvijestio je N1.

Liječnički tim zaključio je da nema razloga za neurokirurško liječenje, te će predsjednica dva tjedna ići na intenzivnu fizikalnu terapiju, a po potrebi će se raditi i farmakoterpija s ciljem smanjenja boli.

Liječnici od predsjednice traže i poštedu kralježnice - što manje sjediti, što manje voziti se u automobilu. Inače, 80 posto ljudi tijekom života ima te tegobe', piše N1. Predsjednica RH s fizikalnom terapijom kreće u ponedjeljak, nakon Dana državnosti, ali svejedno ide na Dubrovnik forum, 30. lipnja.

Na službenoj internetskoj stranici Ureda predsjednice nisu najavljene nikakve aktivnosti nakon utorka, iako je predviđen predsjedničin odlazak na Dubrovnik forum 30. lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?