FOTO

Policija objavila fotografiju masovnog ubojice iz SAD-a: Naoružan je i opasan

26.10.2023.
u 09:05

Policija je identificirala napadača koji je u srijedu u gradu Lewistonu u američkoj saveznoj državi Maine iz puške ubio najmanje 22 ljudi, a 50 do 60 ih ranio, te za njim traje masovna policijska potjera. Policijska uprava Lewistona objavila je da je riječ o Robertu Cardu (40), rekavši da ga treba "smatrati naoružanim i opasnim". Kako je objavljeno, u traganje za napadačem uključeno je stotine policajaca.

Policija je ranije objavila tri fotografije na Facebooku, zatraživši pomoć javnosti u identificiranju i lociranju napadača. Na dvije se nalazio osumnjičenik, bradati muškarac u smeđoj jakni s kapuljačom i trapericama koji drži nešto nalik poluatomatskoj pušci, a na jednoj bijeli gradski terenac.

"U Lewistonu je aktivan napadač. Molimo građane da ostanu u svojim kućama sa zaključanim vratima. Policija trenutačno istražuje na više lokacija", objavila je policija države Maine prethodno na društvenoj platformi X. List Sun Journal, pozivajući se na glasnogovornika policije u Lewistonu, izvijestio je o pucnjavi u tri različita objekta, uključujući i kuglanu te kafić. Pritom, ta dva objekta su međusobno udaljena oko 6,5 kilometara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?