NAKON PUCNJAVE SE UBIO

Policija češlja mjesto gdje je pronađeno tijelo napadača. Susjed: Čuo sam dva rafala

Tomislav Miletic/PIXSELL
12.10.2020.
u 10:17

Nakon pucnjave na Markovu trgu u kojoj je ranjen policajac, stigla je i informacija o tome da je policija na području Jabukovca pronašla tijelo muškarca, a opis odgovara počinitelju s Markova trga.

"Policijski službenici na adresi Jabukovac pronašli su osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja", priopćila je policija.

Na Jabukovcu je sve puno policije. Oko Dubravkinog puta nalaze se jake policijske snage i nitko ne smije prići. Cijeli krug oko mjesta gdje je pronađeno tijelo počinitelja je u blokadi. Ne može se niti u ulicu Jabukovac. Policija pretražuje cijelo područje, koje je šumovito u potrazi za dokazima.

Susjed koji živi u blizini kazao je novinarima da je u dva navrata čuo pucnjeve, no kaže da nije znao o čemu je riječ. Policija je nakon pucnjave javila da je dojavu dobila oko 8 sati, da je napadač u bijegu te da su sve raspoložive snage na terenu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?