OTAC IZ PAKLA

Ostavio bebu u autu na vrućini, a on se zabavljao u striptiz klubu

Thinkstcok
28.04.2017.
u 11:47

Auwin Dargin iz Los Angelesa osuđen je na 10 dana zatvora zbog zanemarivanja djetet

Nisu svi ljudi stvoreni za roditelje i nekima je jednostavno bolje da nemaju djecu. Dokaz tome je i 26-godišnji Auwin Dargin iz Los Angelesa koju je svoju devetomjesečnu kćer ostavio na vrućini u automobilu dok se on zabavljao u striptiz klubu. Djevojčicu je kako plače u automobilu, srećom, primijetila konobarica koja je odmah izašla van, a kada se približila vozilu vidjela je da je preznojena. Jedan prolaznik joj je pomogao otvoriti prozor na automobilu te su pozvali policiju.

Kada je menadžer kluba otišao po bešćutnog oca, on se naživcirao što ga je prekinuo dok mu je striptizeta plesala u krilu. On je tada bio već 45 minuta u klubu. – Samo mi daj moju bebu, znam da sam zabrljao – rekao je kada je izašao van. Srećom, nije uspio pobjeći već je policija došla zbog čega je osuđen na 10 dana zatvora zbog zanemarivanja djeteta te će morati godinu dana pohađati satove roditeljstva. Preblaga kazna za ono što se moglo dogoditi, no nadajmo se da je nešto iz toga naučio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije