hrvatska

Opet u istom: Predsjednica RH često 'reciklira' odjevne kombinacije

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
19.08.2019.
u 08:27

Zagrebački Etno Mara butik zaslužan je za odličan detalj u posljednjoj kombinaciji predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koju je nosila i prije mjesec dana.

Ovaj brend poznat je po natpisima na glagoljici koji krase njihove odjevne komade, a na crnom sakou što je slogan brenda već 20 godina, piše Diva.hr

Već je nekoliko puta hrvatska predsjednica je nosila njihove komade, a vlasnica Vesna Milković ispričala je kako je do suradnje došlo, kada je Kolinda posljednji put viđena u istoj kombinaciji kada je u srpnju ugostila bugarskog predsjednika Radeva. 

- Mislim da je ovo već treća godina kako surađujemo. Prvi put smo joj napravili bijeli kostimić s motivom paške čipke kada je išla u posjet engleskoj kraljici - priča Vesna.

Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

U srpnju je predsjednica obišla Baziliku Svetog groba i franjevački samostan, a odlučila se za "nude" kombinaciju. Ovo je ujedno bio i prvi državni posjet nekog hrvatskog predsjednika Izraelu.

Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Ovu kombinaciju predsjednica je nosila i u videu objavljenom dva tjedna prije toga na njezinom Facebook profilu, kada se prisjetila velikog uspjeha Vatrenih u Rusiji 2018.

Isti je styling nosila i kada je 12. srpnja primila izaslanstvo Viteškog alkarskog društava Sinj. 

Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Inače, predsjednica u posljednje vrijeme često nosi kosu skupljenu u punđu, što je ljeti idealna frizura za održavanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije