Nevada

OJ Simpson uvjetno pušten na slobodu nakon devet godina

01.10.2017.
u 11:51

Bivša zvijezda američkog nogometa OJ Simpson pušten je iz zatvora u Nevadi gdje je služio devetogodišnju kaznu zbog oružane pljačke

Simpson je poslan na služenje kazne zatvora u Nevadu nakon što je 2007. godine optužen za oružanu pljačku, napad smrtonosnim oružjem te još 10 drugih djela. Na saslušanju u srpnju ove godine odobreno mu je prijevremeno uvjetno puštanje na slobodu. Simpson je 1995. godine također bio optužen za ubojstvo svoje bivše supruge Nicole Brown i njenog prijatelja Ronalda Goodmana. Na saslušanju građanskog suda dvije godine kasnije utvrđeno je kako je odgovoran za ubojstva i naređeno je da porodicama žrtava plati odštetu u iznosu od 33,5 milijuna dolara. Advokat porodice Goldman David Cook izjavio je kako je iznos presude skoro udvostručen s kamatom na više od 65 milijuna dolara i rekao je kako će porodica nastaviti tražiti isplatu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?