ŠTETA 50.000 EURA

Ocu ukrao ključeve skupocjenog Mercedesa kako bi zadivio djevojku pa ga slupao

Polizei Dortmund
04.03.2020.
u 15:15

Njemačka policija objavila je detalje nesreće koja se dogodila na autoputu A40 od Bochuma prema Dortmundu gdje se 18-godišnjak potpuno novim Mercedesom od 510 konjskih snaga zabio u betonski zid i slupao ga

Mladi Nijemac iz Gelsenkirchena slupao je skupocjeni Mercedes AMG GT S nakon što je svome ocu ukrao ključeve kako bi impresionirao 16-godišnju prijateljicu.

Njemačka policija objavila je detalje nesreće koja se dogodila na autoputu A40 od Bochuma prema Dortmundu gdje se 18-godišnjak potpuno novim Mercedesom od 510 konjskih snaga zabio u betonski zid i slupao ga.

Do nesreće je došlo u nedjelju rano ujutro, točnije oko 0.30 sati.

Da stvar bude još gora, automobil uopće nije bio u vlasništvu mladićeva oca nego je pripadao 38-godišnjaku iz Oberhausena. On je, naime, kupio luksuznu jurilicu, a transfer je povjerio ocu 18-godišnjaka.

No, kada je mladić vidio automobil kod kuće, ukrao je ključeve od oca i odlučio se njime provozati. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom, okrenuo se na cesti i prednjim dijelom zabio u zid.

Policija je štetu procijenila na 50 tisuća eura, a mladić i djevojka su zadobili lakše ozljede te su hospitalizirani.

Policija ga tereti za neovlašteno korištenje automobila, a očekuje ga produženje probnog roka za mlade vozače te obveza dodatne obuke.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije