Srbija

Oca i sina napao medvjed, spasila ih motorna pila

Ilustracija
05.05.2017.
u 20:29

Goran Marković i njegov sin Đorđe (24) iz ivanjičkog sela Pridvorica slavit će 2. svibanj kao novi rođendan jer su preživjeli susret s medvjedom.

Prema Goranovim riječima, on i sin krenuli su u šumu Crepujnik kako bi spremili drva za prodaju. 

"Radili smo dosta pa smo se i umorili, predahnuli smo uz malo jela koje smo ponijeli, ali samo što smo sjeli, čulo se neko šuškanje. Ispred nas je na put je iskočila srna", priča Goran i dodaje da su se i njenom pojavom iznenadili. 

Sin je, prema njegovim rečima, odmah pošao ka traktoru po telefon kako bi uslikao srnu, ali se s druge strane puta čulo lomljenje granja. 

"Pomislili smo da je možda još jedna, pa smo obojica pošli ka traktoru da je bolje vidimo, ali je pred nas izašla ogromna medvjedica i krenula pravo k nama", kaže Marković, prenosi Glas zapadne Srbije.

U tom strahu, potrčali su k traktoru gdje im je stajala sjekira i motorna pila. 

"Sin je dohvatio sjekiru, ja motornu pilu, od straha je nisam mogao upaliti, a medvjedica je bila sve bliže nama", priča Goran. 

U posljednjem trenutku je uspio pokrenuti pilu i medvjedica je, vjerojatno u strahu od zvuka, zastala i okrenula se u drugom pravcu. 

Marković tvrdi da su i ranije mještani nailazili na tragove ove životinje ali da nitko nije imao "bliski susret" kao on. 

"Vjerujte mi da dugo neću ići u šumu, toliki strah sam doživio", zaključio je Marković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije