Bivši američki predsjednici

Obama, Bush i Clinton spremni se javno cijepiti protiv koronavirusa

cjepivo
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
03.12.2020.
u 19:41

Bivši američki predsjednici Barack Obama, George Bush i Bill Clinton izrazili su spremnost da se javno cjepe protiv koronavirusa kako bi ohrabrili građane da prime cjepivo.

Obama (59) je rekao da ima "potpuno povjerenje" u sanitarne nadležne organe, u kojima se nalazi imunolog Anthony Fauci, znanstvenik jako cijenjen u SAD.

"Ako mi Anthony Fauci bude rekao da je cjepivo sigurno i da može štititi od koronavirusa, neću oklijevati da je dobijem", rekao je Obama i dodao kako je spreman primiti cjepivo pred kamerama kako bi građani mogli vidjeti da vjeruje znanosti.

Neimenovi predstavnik za medije Georga Busha rekao je kako je bivši predsjednik koji ima 74 godine također voljan promovirati cjepivo protiv koronavirusa.

Tako je reagirao i neimenovani glasnogovornik Billa Clintona koji je rekao da je bivši predsjednik koji kao Bush ima 74 godine, također spreman cjepiti se pred kamerama kako bi ohrabrio Amerikance da prime cjepivo.

Mediji su danas pozvali novoizabranog predsednika Josepha Bidena (78) i buduću potpredsjednicu Kamalu Harris (56) da uživo na televiziji prime cjepivo protiv Covida-19 kako bi uvjereli one koji sumnjaju u cjepivo, prenosi Beta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije