nije se naljutila

Nezgoda na dodjeli nagrade: Vojnik nehotice udario predsjednicu

Slavko Midzor/PIXSELL
29.05.2017.
u 20:47

Prilikom slavlja Bašić je nehotice udario predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. No predsjednica se nije naljutila

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u ponedjeljak uručila nagrade poručnici Moniki Martini Sipina Halper i skupniku Ivi Bašiću, najspremnijoj pripadnici i najspremnijem pripadniku Oružanih snaga na natjecanju Prvi za Hrvatsku 2017. Prilikom slavlja Bašić je nehotice udario predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. No predsjednica se nije naljutila. Čestitala je Bašiću i fotografirali su se zajedno, piše 24sata.hr. 

Cijeli državni i vojni vrh okupio su se u ponedjeljak u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” na svečanoj 26. obljetnici formiranja Oružanih snaga. Svečanost je počela snimkom govora prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana te himnom i minutom šutnje za poginule branitelje. Predsjednica je promaknula brigadnoga generala Miroslava Kovača u general bojnika, brigadire Senada Fejzića, Tihomira Kundida i Pericu Turaliju u brigadne generale te kapetana bojnog broda Ivu Raffanellija u čin komodora. Uz to je dodijelila nagrade najuspješnijim natjecateljima za najspremnijeg vojnika “Prvi za Hrvatsku 2017.”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije