Izraelski premijer

Netanyahu potvrdio: Izrael će se boriti do kraja

Benjamin Netanyahu
POOL/REUTERS
29.11.2023.
u 19:07

"Od početka rata postavio sam tri cilja: eliminirati Hamas, vratiti sve naše taoce i osigurati da Gaza više nikada neće biti prijetnja Državi Izrael", rekao je Netanyahu

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu ponovio je svoj stav da potpuni prekid vatre nije na vidiku i da će se njegove snage boriti "do kraja".

Trenutno egipatski i katarski posrednici rade na pokušaju produljenja prekida vatre u Pojasu Gaze, javlja Reuters.

"Od početka rata postavio sam tri cilja: eliminirati Hamas, vratiti sve naše taoce i osigurati da Gaza više nikada neće biti prijetnja Državi Izrael. Ova tri cilja i dalje stoje", rekao je Netanyahu

"Povratak desetak talaca je vrlo veliko postignuće. No posljednjih dana sam čuo pitanje hoće li se Izrael vratiti u borbe nakon završetka ove faze povratka izraelskih talaca. Moj odgovor je nedvosmisleno potvrdan.

Nema situacije u kojoj se ne vratimo u borbu do kraja. To je moja politika. Iza toga stoji cijela sigurnosna služba. Iza toga stoji cijela vlada. Iza toga stoje vojnici. Iza toga stoji narod. Vratit ćemo se u borbu", rekao je Netanyahu, prenosi Reuters.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?