Kolone na granici

Na ulazak u Hrvatsku čeka se oko osam sati

granica
27.01.2016.
u 18:49

Carinici obje države ulažu napore da otklone tehničke nedostatke koji su doveli do usporenog rada i očekuju da će promet teretnjaka biti ubrzan

Kolona kamiona i tegljača na izlazu iz Srbije na graničnom prijelazu Batrovci-Bajakovo s Hrvatskom u srijedu je duga oko šest kilometara, a na ulazak u Hrvatsku čeka se oko osam sati, izvijestili su beogradski eletronski mediji.

Na graničnom prijelazu Šid na ulazak u Hrvatsku čeka se do četiri sata, a razlog višesatna zadržavanja je, kako se navodi, usporen rad hrvatskih pograničnih služba.

Carinici obje države ulažu napore da otklone tehničke nedostatke koji su doveli do usporenog rada i očekuju da će promet teretnjaka biti ubrzan tijekom dana, prenosi Fena. 

Prema izvješćima Auto-moto saveza Srbije i uprave granične policije usporen je i promet osobnih vozila, a na prijelazima Batrovci-Bajakovo i Šid-Tovarnik zadržavanje je u oba smjera do 30 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije