SRCE MU STALO

Mladić 'kucao' morskom psu u akvariju, ali nije očekivao da će se ovo dogoditi

30.10.2017.
u 20:11

Mladić je počeo kucati po 'akvariju' u kojem je plivao virtualni morski pas, a već je u idućem trenutku poao na pod od straha

Kada na nečemu piše da se ne bi trebalo dirati, mnoge odrasle osobe su tada poput djece, baš onda moraju pokušati. 

U takvoj se situaciji našao i mladić po imenu Gregory Heinzman koji je s prijateljicom Casey Peck posjetio Međunarodni špijunski muzej u američkom glavnom gradu Washingtonu gdje se održavala izložba 'Redizajnirana Zemlja'. On je došao do virtualnog akvarija s morskim psom na kojem je pisalo da se dodiruje na vlastitu odgovornost.

Mladić je počeo kucati po 'akvariju' u kojem je plivao virtualni morski pas. No, kako je on jače kucao tako se u ekran svom snagom zabio morski pas koji je izgledao kao da će napasti mladića. Staklo na ekranu izgledalo je kao da je puklo, a Gregory se toliko uplašio da je pao na pod od straha. Njegova prijateljica cijelu je situaciju snimila i objavila na internetu pa je video vrlo brzo postao hit. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?