Hrvatski predsjednik

Milanović danas u Mostaru na 30. obljetnici utemeljenja HVO-a

zoran milanović
Miroslav Lelas/Pixsell
08.04.2022.
u 08:17

Milanović će u 11.45  sati položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Središnjeg spomenika hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu (Trg hrvatskih velikana).

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović boravit će danas u Mostaru gdje će sudjelovat će na središnjoj svečanosti obilježavanja 30. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane.

Kako je ranije najavljeno iz Ureda hrvatskog predsjednika, Milanović će u 11.45  sati položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Središnjeg spomenika hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu (Trg hrvatskih velikana).

Potom će u 12 sati sudjelovati na središnjoj svečanosti obilježavanja 30. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane.

Tom prigodom posmrtno će odlikovati Redom kneza Domagoja s ogrlicom za pokazanu osvjedočenu hrabrost i junaštvo u ratu Ivu Lozančića te Redom bana Jelačića za iznimno uspješno zapovijedanje postrojbama Hrvatskog vijeća obrane te za sveukupne zasluge u njihovom ustroju Zborna područja Mostar, Tomislavgrad, Vitez i Orašje (Hrvatski dom hercega Stjepana Kosača) gdje je predviđeno i prigodno obraćanje hrvatskog predsjednika, navodi se u najavi. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Jero
Jero
11:51 08.04.2022.

Sve same krepaline,Rošavi presednik odlikuje.

HA
Habuhabuhabu
09:00 08.04.2022.

I odlikovaće onog mrzitelja Bošnjaka koji je pozivao na njihovo ubijanje i protjerivanje i iz Hrvatske. Mostarci stvarno treba da se zapitaju zašto se takvi odlikuju u njihovo ime i u njihovom gradu. Da li im je važnije odlikovati kriminalce i mrzitelje ili imati normalan suživot sa komšijama. Milanović će se vratiti u ZG, a njih će ostaviti u smeću koje je došao tu da deponira.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije