SURADNJA S APPLEOM

Mate Rimac uskoro će proizvoditi automobile za Apple?

Mate Rimac
25.03.2016.
u 11:32

Američki portal s milijunskim auditorijem raspisao se o Rimcu kao jednoj od najsvjetlijih točaka u novijoj povijesti auto industrije, ali i same Hrvatske, prenosi Index.hr

Nakon posjeta Rimcu i njegovim pogonima u Sv. Nedjelji novinar Jalopnika ostao je zatečen spoznajom da se u toj maloj postkomunističkoj zemlji stvara čudo, da postoji tvrtka koja će svojim tehnološkim rješenjima vrlo vjerojatno promijeniti svijet automobilskog prijevoza kakvog danas poznajemo.

Jalopnik podsjeća kako je Rimac nedavno na međunarodnom Motor Showu u Genevi predstavio publici novi proizvodni model električnog automobila Concept_S.

Pišu i da kruže glasine prema kojima bi Rimac Automobili mogli vrlo brzo početi surađivati s Appleom. Radi li se o Appleovom najavljivanom samovozećem automobilu ili nekom drugom projektu, trenutno nije poznato, a sam Rimac nije htio komentirati ovakve najave.

Podsjetimo, premijer Tihomir Orešković u ponedjeljak je na poziv Mate Rimca posjetio tvrtku Rimac Automobili, jedinog domaćeg proizvođača automobila. I sam bivši biznismen, nije krio oduševljenje nakon posjeta Svetoj Nedjelji te je mladom poduzetniku poručio da može računati na podršku Vlade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?