ISKAZ OD PRIJE 10 MJESECI

Majka trostrukog ubojice: Filip je psihopat, a mlađi sin mi je prijetio da će me zaklati

Foto: Facebook
1/2
15.01.2020.
u 09:31

U svojem tadašnjem svjedočenju Etel je objašnjavala obiteljsku situaciju, kazavši da se dva puta udavala i da ima ukupno petero djece iz ta dva braka. Spomenula je i Filipa.

Filip Zavadlav (25), osumnjičen je za trostruko ubojstvo u Splitu. Njegova majka Etel Zavadlav je u ožujku prošle godine na splitskom Županijskom sudu dala iskaz u postupku koji se vodi protiv njezina drugog sina (22), odnosno Filipova brata, a kojega je Etel prijavila za prijetnje smrću.

U tom postupku, kako piše Slobodna Dalmacija mladiću je bio određen istražni zatvor u kojem je bio tri mjeseca, od 17. ožujka do 17. lipnja 2019. godine. U travnju prošle godine je Općinsko državno odvjetništvo Split podiglo optužnicu u kojoj ga terete da je 15. ožujka u stanu uzeo majčina psa i htio ga izvesti u šetnju, a kad mu je ona rekla da ostavi psa, kazao joj je da će je zaklati na spavanju.

Zbog toga ga je prijavila, no suđenje je odgađano nekoliko puta jer se ni za njega kao okrivljenog, ni za majku kao oštećenu nije mogao realizirati dovedbeni nalog budući da se nisu pojavljivali na sudu. Mladić se trenutno, po neslužbenim informacijama, nalazi na odvikavanju u Crnoj Gori.

U svojem tadašnjem svjedočenju Etel je objašnjavala obiteljsku situaciju, kazavši da se dva puta udavala i da ima ukupno petero djece iz ta dva braka. Spomenula je i Filipa.

– Imam i Filipa, starog 24 godine, koji ne živi s nama, unajmio je stan negdje u Spinutu, ali ne znam gdje. S njim gotovo da nemam kontakta jer je, nažalost, i on psihopat – kazala je tada majka Etel o svojem sinu koji je prije nekoliko dana ubio troje ljudi.

Opisujući svoj odnos s danas 22-godišnjim sinom – Filipovim mlađim bratom – kojeg je prijavila za prijetnju, kazala je da je sve bilo idilično dok prije godinu i nešto dana nije u “njegov život došla ta strašna i grozna droga od koje je jednostavno poludio”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?