NEUGODNI DOGAĐAJ

Majka ljutita jer su joj naplatili vodu za oboljelo dijete u restoranu

Beth King/Facebook
09.10.2018.
u 16:18

Lola Griffiths-King, sedmogodišnja djevojčica koja pati od akutne limfoblastične leukemije, u subotu se s majkom i sestrom zaputila u McDonald's na ručak. Djevojčica se netom prije vratila s tretmana kemoterapije, na kojeg odlazi još od siječnja.  

Lolina majka, Beth King (30) kazala je: "Lola je rekla da želi ići u McDonald's, na što sam ja potvrdno odgovorila, uzimajući u obzir njezino stanje. 

"Ona ima vrlo malo energije i slab apetit te kada izrazi želju za nečim, pokušvam joj to i ispuniti, kako god mogu." I dok su Beth te Lolina mlađa sestra, petogodišnja Stella, nesmetano jele, djevojčica koja teži svega 23 kilograma, u jednom trenutku je osjetila strašnu mučninu.

"Lola nije jela danima, te je osjetila mučninu tijekom ručka, što je kasnije rezultiralo povraćanjem. I inače joj je neugodno zbog gubitka kose te ima osjećaj da svi zure u nju kao nakazu", izjavila je tridesetogodišnja majka.

Nakon toga, dolazi zaposlenik McDonald's-a, u namjeri da pomogne djevojčici nudeći joj čašu vode. No ono što je zanimljivo, je to što je taj naizgled brižan čin, bio popraćen naplatom te iste vode, kada je radnik restorana došao s računom u iznosu od 1, 29 funti. 

Nakon svega, oglasio se i McDonald's, rekavši kako im je uvijek u cilju da su njihovi gosti zbrinuti na najbolji mogući način, te da se ispričavaju ukoliko je netko bio uznemiren.

Također, pozvali su Beth da dođe porazgovarati s njima o nemilom incidentu, te poručuju kako su se voljni iskupiti se na bilo kakav način. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije