SNIMLJENA CIJELA SCENA

Lamborghini naglo skrenuo i izazvao sudar: Dvoje Švicaraca izgorjelo u Ferrariju, vozaču prijeti zatvor

Twitter screenshot
04.10.2023.
u 21:26

Oberoi i Joshi uspjeli su proći bez ikakvih ozljeda, no par iz Ferrarija poginuo je nakon što se automobil zapalio

Indijski milijarder trenutno je pod istragom zbog sumnje u izazivanje nesreće koja je usmrtila dva švicarska državljana na talijanskom otoku Sardiniji.

Kako javlja Daily Mail, tajkun Vikas Oberoi (54) navodno je vozio svoj Lamborghini kao dijelom talijanske ture super-automobila kada je došlo do nesreće, a uz njega bila je i poznata bolivudska glumica Gayatri Joshi. 

 

 

Objavljena je i snimka dash kamere automobila koji je bio tik iza jurilica koje su se sudarile. Kako je vidljivo iz snimke, tamno plavi Lamborghini vozio je iza kampera kada mu je došao crveni Ferrari. Iako je Ferrari htio pretjeći oba vozila, Lamborghini je u jednom trenutku neočekivano izašao iz svoje putanje i zabio se u crveni automobil. 

Oberoi i Joshi uspjeli su proći bez ikakvih ozljeda, no par iz Ferrarija poginuo je nakon što se automobil zapalio. Zbog cijele situacije tužitelji u Cagliariju pokrenuli su istragu zbog uzrokovanja nesreće sa smrtnom posljedicom, a Oberoiju sada prijeti i do sedam zatvora ako ga sud proglasi krivim. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?