ponos majke

Kolindina kći Katarina već tri godine studira na Harvardu u SAD-u, a napisala je i knjigu

PIXSELL/kolaž
11.01.2022.
u 21:42

Od kako studira, napisala je i knjigu o načinima kako je pomogla vršnjacima u borbi protiv suicidalnih misli.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović (53) više nije na čelu države, no njezin poslovni i privatni život je i dalje zanimljiv mnogima. Kolindina kći Katarina (20) poznata je kao vrsna sportašica, a bivša se predsjednica još tad hvalila kćerkom klizačicom.

Katarina je danas na prestižnom američkom sveučilištu Harvard, gdje je otputovala prije tri godine. Kolinda je još tad istaknula da je njezina kći upala na četiri prestižna fakulteta, ali da je Harvard njezin prvi izbor, piše 24sata.hr

- Harvard joj je prvi izbor, iako je primljena na četiri top američka sveučilišta, neću reći o kojim se sve sveučilištima radi, no Harvard i Stanford su među njima - otkrila je tada.

Od kako studira, napisala je i knjigu o načinima kako je pomogla vršnjacima u borbi protiv suicidalnih misli. 

Katarina je bila odlična učenica, a na prijemnom za preddiplomske studije u Americi SAT bila je među 1% najboljih. Dok je još živjela u Hrvatskoj natjecala se u umjetničkom klizanju i nastupala na najpoznatijem natjecanju u državi, Zlatnoj pirueti.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

- Mama, Hrvatska nije nikakva potkova ni perec! Hrvatska je sokol raširenih krila! (Washington, travanj 2008., 7-godišnja Katarina u razgovoru u Bijeloj kući). Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni Mama i Tata - napisala je Kolinda kćerki na Facebooku prije no što je krenula na fakultet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije