INCIDENT

Kaos na Pagu: Potukli se gosti s vlasnikom kafića, djeca vrištala

Screenshot/24sata
14.08.2018.
u 21:55

Cijelo popodne dvojac iz Virovitice je sjedio na terasi restorana i pio, a oko 18 sati su im se s plaže pridružile i supruge.

U Povljani na Pagu odigrala se prava drama nakon što su se potukli gosti i vlasnik kafića, a cijelom prizoru su svjedočila i mala djeca koja su vrištala gledajući divljake, prenose 24sata.  

- Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama. I onda je jedan od njih nogom nokautirao vlasnika i slomio mu vilicu, kaže nam jedan od očevidaca tučnjave kakvu na mirnoj plaži u Povljani ne pamte. Cijelo popodne dvojac iz Virovitice je sjedio na terasi restorana i pio, a oko 18 sati su im se s plaže pridružile i supruge. - To je društvo cijeli dan pilo, a oko 18.30 je eskaliralo. Tukli su se šakama i nogama. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svijesti - kaže jedna žena koje je svjedočila ovom incidentu. Policija je privela nasilnike iz Virovitice koji u Povljani navodno imaju apartmane.

- Rekle su konobarima da im više ne daju piti jer su pijani ko mace. Muževima su rekle da naruče colu jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula, kaže očevidac. Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u prsa i vikao – što nam ne daš piti, i počela je vika. Potom je došao vlasnik kafića kako bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju. Jedan od napadača ga je nokautirao nogom u glavu i dobio je teške tjelesne ozljede, prijelom vilice.

Obrada događaja još je u tijeku, a prema kvalifikacijama ozljeda protiv dvojice muškaraca, u suradnji s Državnim odvjetništvom policija će podignuti kaznenu prijavu. Muškarci i njihove obitelji vlasnici su apartmana u Povljani. Svako ljeto dolaze na Pag i tu se odmaraju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?