Holivudski glumac

Johnny Depp darovao zanimljiv dar Aleksandru Vučiću

Tanjug
19.10.2021.
u 17:44

Holivudski glumac Johnny Depp sletio je u Beograd u 14:30 sati, a sa zračne luke se uputio u Predsjedništvo na prijem kod Aleksandra Vučića, prenosi Nova.rs. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je kako je počašćen dolaskom u Srbiju holivudskog glumca, od kojega je dobio na poklon figuru ptice u odjelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Jacka Sparrowa u filmu "Pirati s Kariba".

Foto: Instagram

Vučić je na Instagramu objavio snimak s Johnnyjem Deppom, a možete ga pogledati OVDJE.

Glumac je na sebi imao tamnoplavo odjelo i sunčane naočare, a u trenutku kada je čuo vrisku oko sebe okrenuo se i uhvatio za srce u znak zahvalnosti, pa ponovNo mahnuo svima i ušao u zgradu.

Johnny Depp je trebalo sletjeti u Beograd oko 12, ali je zakasnio na let, zbog čega je otkazana konferencija za medije koja je zatim povodom zakazana.

Depp inače u Beograd dolazi povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini“, u produkciji „Arhangel studija“ glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu“ (IES).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije