vožnju objavila na instagramu

Influencerici iz BiH oduzeta vozačka na 60 dana, kazna 400 KM

12.01.2024.
u 18:17

Ministar unutarnjih poslova Sarajevske županije Admir Katica reagirao je i najoštrije osudio svako nedopušteno ponašanje u prometu

Javnost u BiH svjedočila je slučaju u kojemu je Adna Helić, influencerica i privatna poduzetnica, objavila na svom Instagram profilu kako u naseljenom području gdje je ograničenje 60 kilometara na sat vozi 108 kilometara na sat.

Ministar unutarnjih poslova Sarajevske županije Admir Katica reagirao je i najoštrije osudio svako nedopušteno ponašanje u prometu, posebno imajući u vidu teške i neprežaljene gubitke života kojima smo svjedočili ne tako davno na našim ulicama. - Želim istaknuti da je u slučaju A. H., koji je danas uznemirio javnost, policija odmah reagirala, ispitala i utvrdila odgovornost te je protiv prekršitelja izrečena zaštitna mjera oduzimanja vozačke dozvole u trajanju od 60 dana i izdan prekršajni nalog u iznosu od 400 KM - naveo je Katica. Dodao je da MUP Sarajevske županije intenzivno primjenjuje smjernice o poboljšanju sigurnosti u prometu koje uključuju i pojačane preventivne i represivne mjere, povećan broj policijskih službenika na terenu, kao i pojačan rad Jedinice interventne policije i Jedinice za sigurnost prometa. - U ovoj godini osigurali smo i dodatnih 1,5 milijuna KM u proračunu za nabavu novih radarskih sustava kojima ćemo povećati sigurnost u prometu i proširiti sustav stacionarnih i mobilnih radarskih uređaja na cestama u Sarajevskoj županiji. Na taj način ćemo učinkovitije suzbijati i sankcionirati prekršaje u prometu - rekao je Katica, priopćeno je iz MUP-a Sarajevske županije. Naime, Adna Helić, influencerica, objavila je na svom Instagram profilu kako u naseljenom području vozi 108 kilometara na sat.

Snimka se pojavila i na internetskim portalima, a potom je reagirala i Sanela Klarić, zastupnica Naše stranke u Skupštini Sarajevske županije, i poručila da je influencerica javno ošamarila policiju i sugrađane objavljivanjem nesavjesne vožnje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije