misa za domovinu

Hrvatskoj predsjednici pozlilo na misi, otišla iz katedrale

Davor Puklavec/PIXSELL
25.06.2017.
u 11:21

Grabar Kitarović je u zagrebačkoj katedrali pozlilo. Ispratilo ju je osiguranje, ali u crkvu se nije vratla

Predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović pozlilo je tijekom mise za domovinu u zagrebačkoj katedrali te je napustila crkvu. 

Iz crkve ju je ispratilo osiguranje, a glasnogovornik Ureda predsjednice rekao je da je to vjerojatno zbog problema s vratom i dodao da je predsjednici sada dobro, piše 24sata.hr. 

Bez odgoda bi trebao biti održan popodnevni prijem kod predsjednice u povodu Dana državnosti, no preskočit će onaj u Islamskom centru.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako zbog bolova i problema s vratnom kralježnicom, predsjednica mora na intenzivnu fizikalnu terapiju.

Na misi se okupio cijeli državni vrh, premijer Plenković uz čestitku je rekao da je sada pred nama ispunjavanje ciljeva koji će ići za većom kvalitetom života naših ljudi, novim poslovima. 

- Ključna je i stabilnost javnih financija, održivost, to je politika koju trenutno vodimo i to su temeljne zadaće Vlade i na tome ćemo ustrajati - rekao je. 

Predsjednica je u svojoj poruci rkela kako želi da ovaj dan provedemo u pijetetu prema prošlosti i s optimističnim pogledom u budućnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?