viralni hit

Grabar-Kitarović hit i u Indiji: "Sama kreči jer ne može platiti radnike"

29.08.2018.
u 15:41

Nakon što je do Nigerije stigla lažna vijest da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović osobno vozila autobus s nogometašima reprezentacije, koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine osvojila srebro, ona je sada hit i u Indiji, opet zahvaljujući lažnim vijestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje, prenosi Tanjug. 

Do Indije su, naime, nekako došle fotografije koje je Grabar Kitarović 2015. objavila na svom Facebook profilu, a na kojima ona kreči stan.

Fotografije su, prenosi portal Index.hr, postale viralni hit među Indijcima, a još su zanimljiviji komentari koji ih prate.

"Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer od svoje plaće ne može prisuštiti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odjela od milijun rupija i satove od još nekoliko milijuna te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo", stoji uz fotografije Kolinde na ljestvama.

Ima tu i drugih verzija. "Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi krasti  novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW!" zaključili su neki Indijci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?