BIVŠI DEČKO

Glumica optužila svjetskog mađioničara za seks. zlostavljanje i ozljeđivanje ljubimaca

16.11.2019.
u 08:20

Glumica Diane Neal, koju pamtimo po ulozi u serijama "Zakon i red: Odjel za žrtve" i "Suits", iznijela je teške optužbe protiv bivšeg dečka, svjetski proslavljenog mađioničara JB Benna.

Glumica Diane Neal je optužila bivšeg dečka JB Benna, proslavljenog mađioničara i iluzionista, za seksualno i fizičko zlostavljanje, kao i ozljeđivanje njezinih ljubimaca te novčano potkradanje, piše Daily Beast. 

Upoznali smo ju kroz uloge u serijalu "Zakon i red: Odjel za žrtve" te "Suits", a drama koju trenutno proživljava djeluje kao jedna od epizoda prvospomenute serije. Naime, u sudskim spisima sažete su optužbe stare dvije godine koje 43-godišnja glumica iznosi i pri kojima opisuje iluzionista kao "manipulativnog i maničnog prevaranta" koji ju je "prevario za milijune" te "nasilno uzrokovao emocionalnu bol" kroz "izolaciju i zastrašivanje te fizičke i seksualne napade zbog kojih pati njezina reputacija".

Također, navodi kako je Benn odbio imenovati Neal kao suvlasnicu stana kojeg su zajedno kupili te da se lažno predstavljao kao ona u njezinim mailovima i tekstualnim porukama njezinim prijateljima i poznanicima te suradnicima u industriji. Šokantni dio optužbi je među ostalim i onaj gdje kaže kako joj je prijetio i ozlijedio njezine ljubimce. Opisuje u optužbi da je njezinoj pudlici prerezao vrat, a za to optužio mačku te da se navodno hvalio kako je "zatucao mački mozak". Tvrdi da je ista mačka nestala dok je othranjivala mačiće. 

 

 

Nacionalna koalicija protiv nasilja u obitelji u Americi ju je nedavno proglasila počasnom članicom odbora. 

Iluzionist i glumica prekinuli su ove godine u ožujku, a ona sada tvrdi kako se usred noći probudila i vidjela Benna kako se sprema na seksualno napastovanje i priprema telefon kako bi to sve snimio. U jednom ju je slučaju, kako navodi, išutao na podu i ostavio u masnicama i podlijevima na podu, a kad ga je zamolila da napusti njihov dom on je odbio i proveo noć na prilazu ispred kuće kako ona ne bi pobjegla.

- Tako sam uzrujana jer je to bio prvi put da je itko digao ruku na mene. I nije bila ruka u pitanju. Nikad ne koristi ruke. On šuta - rekla je za Daily Beast. 

Inače JB Benn je rado viđen u društvu svjetski poznatih faca poput Oprah Winfrey, Bona Voxa, Nelsona Mandele i sličnih. Nerijetko ga angažiraju za zabavu na after-partijima dodjela Oscara i Zlatnih globusa, a među najvećim klijentima su mu HBO, CNN i Paramount Pictures.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije