priča koja je dirnula intenet

Glumac pozvao staricu da posljednje dane provede s njim

asdad
29.01.2017.
u 11:45

Glumac (31) i njegova 89-godišnja susjeda inspiriraju svijet nakon što ju je pozvao da svoje zadnje dane provede s njim, prenosi Index.hr

Chris Salvatore i Norma Cook upoznali su se kad je glumac uselio pored nje prije četiri godine, a vrlo brzo postali su bliski. Cook je odbila kemoterapiju i njezino zdravlje pada te se više ne može za sebe brinuti sama. Kako nema blisku obitelj u državi, Salvatore ju je odlučio pozvati u svoj stan da ne bi bila prisiljena živjeti u staračkom domu, piše TheLadBible.

"Poklanjam joj dobrih zadnjih nekoliko mjeseci, da može otići u miru", rekao je glumac za People otkrivši da mu je često mahala s prozora prije nego joj se odlučio predstaviti. Cook ga danas naziva "unukom kojeg nikad nije imala."

"Taj dan kad sam ušao u njezin stan i pričao s njom licu u lice, taj dan mi je promijenio život zauvijek", govori Salvatore koji je starici pomagao i vožnjom kod doktora, u banku i gdje god bi trebala.

Povremeno je fotke s Normom objavljivao na Instagramu pod hashtagom #MyNeighborNorma te se priča brzo proširila internetom. Posljednjih nekoliko mjeseci Norma je nekoliko puta završila u bolnici, a Salvatore je pokrenuo i Go Fund Me kampanju kako bi joj platio kućnu njegu te prikupio više od 30 tisuća dolara samo u prvih 24 sata, a dosad je prikupljeno 70 tisuća.

Kad je napustila bolnicu, Norma se uselila kod Salvatorea, a kad on radi, za nju se brinu skrbnici plaćeni sredstvima koje su donirali korisnici društvenih mreža oduševljeni neobičnim prijateljstvom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?