ZANIMLJIV PROJEKT

Fotografirao se deset godina da vidi kako mu se izgled mijenjao

17.02.2021.
u 12:42

Tijekom godina fotografije sam s web kamere prenio i na druge kupljene uređaje, tako da, kako vrijeme prolazi, definitivno možete vidjeti da se poboljšava kvaliteta kamere, ističe Niall

Svi su se barem jednom zapitali koliko su se promijenili od tinejdžerskog vremena do odrasle dobi. Niall Gray (24) odlučio je to dokumentirati pa se fotografirao deset godina, piše Bored Panda.

- Sve je krenulo kada sam se igrao efektima web kamere na laptopu. Tada sam se odlučio fotografirati svaki dan tjedan dana prije nego što odem spavati da vidim izgledam li drugačije na kraju tjedna, što naravno nisam. Nisam odmah planirao nastaviti, ali ipak je to postalo dio moje svakodnevne rutine. Tijekom godina fotografije sam s web kamere prenio i na druge kupljene uređaje, tako da, kako vrijeme prolazi, definitivno možete vidjeti da se poboljšava kvaliteta kamere. Definitivno je bio izazov snimiti selfie svaki dan, a najdraža fotka mi je ona snimljena jedne godine za Noć vještica kada sam bio prekriven lažnom krvlju - govori mladić i dodaje da mu je fotkanje nekad bilo smiješno.

- Bio sam na odmoru s djevojkom i zamolio sam je da se odmakne kako bi se fotkao. Nije znala što se događa. Planiram nastaviti dok budem mogao, ali definitivno moram napraviti novu frizuru kako bi fotografije bile još zanimljivije - zaključuje.

Sve je objavio u videu na YouTubeu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?