NEIZMJERNA TUGA

FOTO Potresne scene u Boru: Građani pale svijeće i ostavljaju cvijeće za malenu Danku (2)

Bor, cvijeće i svijeće za Danku
24sata/Privatni album/canva
04.04.2024.
u 20:01

Osumnjičeni su priznali i detaljno opisali kako su izveli sve. Jedino još nema traga njenom tijelu

Cvijeće, svijeće, tuga i očaj. Građani Bora u nevjerici ostavljaju cvijeće i igračke za malenu Danku Ilić (2), djevojčicu koja je nestala prije deset dana na području Bora.

 

Foto: 24sata

 

Foto: 24sata

Stotine ljudi danonoćno su je tražile, ne samo u Srbiji već i u Austriji, gdje je jedna snimka dala tračak nade da je djevojčica i dalje živa. Ipak, nakon današnjih saznanja, crne slutnje su se ostvarile, piše 24sata.hr

U tijeku je pretraga terena za tijelom na deponiju na kojem su dvojica radnika Vodovoda S. J. (50) i D. D. (50) izbacili njezino tijelo. Muškarci su se navodno u više navrata vraćali do deponija kako bi dodatno zakopavali tijelo.

Na današnjoj konferenciji ministar policije Bratislav Gašić objavio je detalje njezinog nestanka. Osumnjičeni su priznali i detaljno opisali kako su izveli sve. Jedino još nema traga njenom tijelu.

- Ovaj zločin nad Dankom potresao je cijelu Srbiju. Izražavam najdublju sućut njenoj obitelji. Nakon desetodnevne potrage uhitili smo S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot. Osumnjičeni su da su autom udarili pa zatim ubili Danku i njeno tijelo bacili na deponij.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije