objavljene videosnimke

Eksplozija u kafiću u Sankt Peterburgu: Ruski vojni bloger poginuo, više ranjenih

Foto: reuters
02.04.2023.
u 19:26

U eksploziji u kafiću u Sankt Peterburgu poginuo je istaknuti ruski vojni bloger Vladlen Tatarski, potvrdilo je rusko Ministarstvo unutarnjih poslova. Najmanje 16 osoba ozlijeđeno je u eksploziji u kafiću Street Bar, kaže policija.

Videosnimke objavljene na društvenim mrežama prikazuju eksploziju i ozlijeđene ljude na ulici. Nije jasno tko je odgovoran za eksploziju, navodi BBC.

 

 

Vladlen Tatarski (pravim imenom Maxim Fomin) bio je glasni pristaša ruskog rata u Ukrajini, Izvještavao je s bojišnice u Ukrajini, a postao je poznat prošle godine nakon što je objavio video snimljen unutar Kremlja u kojem je rekao "Pobijedit ćemo sve, ubit ćemo sve, opljačkat ćemo sve koliko bude potrebno. Baš kako nam se sviđa."

Izvori iz ministarstva unutarnjih poslova koje je citirala ruska novinska agencija RIA rekli su da je bomba bila skrivena u kipu koji je Tatarskom poklonjen zapakiran u kutiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije