iznenadio mnoge

Donald Trump otkrio vrlo zanimljivu stvar o sebi

Donald Trump
Reuters/PIXSELL
02.10.2018.
u 10:08

- Imao sam brata. Odličan dečko, zgodan, s divnom osobnošću, definitivno puno boljom od mene. Ali on je imao problem s alkoholom i uvijek bi mi govorio da ne pijem

" Ja ne pijem. Mogu iskreno reći da nikada u životu nisam popio ni jedno pivo. To je jedna od mojih rijetkih dobrih navika", govori Donald Trump smijući se u Rose Gardenu, odgovarajući na pitanje novinarke CNN-a. 

 

 

Američki predsjednik otkrio je ovaj zanimljiv detalj o sebi na konferenciji za medije komentirajući izjavu Breta Kavanaugha, kandidata za suca Vrhovnog suda SAD-a, koji je govorio o svojim navikama u vezi s pijenjem.

"Nikad ne pijem. Zamislite što bi bilo kad bih pio? Kakav bi to tek nered bio, bio bih najgori na svijetu", šali se Trump te objašnjava da je tu naviku stekao zbog svog starijeg brata Freda koji je umro u 43. godini upravo zbog problema s alkoholom.

"Imao sam brata. Odličan dečko, zgodan, s divnom osobnošću, definitivno puno boljom od mene. Ali on je imao problem s alkoholom i uvijek bi mi govorio da ne pijem. On je bio stariji, a ja sam ga poštivao i slušao", kazao je Trump. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?