U TEŠKOM STANJU

Čedomir Jovanović u bolnici: 'Trpi jezive bolove, prima morfij. Ne podcjenjujte koronu'

Denis Kapetanovic/Pixsell
13.01.2021.
u 07:42

Jovanoviću je narušeno zdravlje od srpnja kada je nakon zaraze koronavirusom jedva izvukao živu glavu

Čelnik srpske Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović prije nekoliko dana ponovno je završio u bolnici. Prema riječima njegove supruge Jelene, ima obostranu upalu pluća i trpi jezive bolove zbog čega mu daju mnoštvo lijekova, uključujući i morfij. Što je prava dijagnoza liječnici tek trebaju otkriti, ali Jovanoviću je narušeno zdravlje od srpnja kada je nakon zaraze koronavirusom jedva izvukao živu glavu.

- Otpušten je iz bolnice iako je i dalje imao upalu pluća. Pao mu je imunitet, pa su se liječnici uplašili da ga u bolnici ne napadne neka bakterija. Dogovor je bio da kod kuće miruje - kazala je supruga za Blic, dodajući da je cijelo vrijeme išao na kontrole i pridržavao se svih savjeta liječnika.

Iako je od sredine srpnja negativan na koronu, Jovanović nije bio sposoban za normalan život, teško je disao, brzo se zamarao... Posebno posljednja dva mjeseca osjećao je snažne bolove, govorio je kako mu se neočekivano skraćuje dah, a zadnjih nekoliko dana imao je bolove u grudnom košu, koji su postali nepodnošljivi toliko da je prekinuo sastanak i otišao u Covid ambulantu.

- Poslije snimaka liječnici su mu iskreno rekli da nešto slično još nisu vidjeli, da nalazi krvi i rendgena premašuju njihovo znanje i da hitno mora u bolnicu - kazala je Jelena Jovanović. 

- Loše je, trpi jezive bolove zbog čega uz četiri antibiotika prima ketanol, trodon, čak i morfij. Svi parametri su mu poremećeni - dodala je, ističući da je korona podcijenjena te ljudi ne shvaćaju koliko teške posljedice može imati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?