SVE RADI LJUBAVNE VEZE?

Brutalan napad u Austriji: Policija još uvijek traga za trojicom srbijanskih državljana osumnjičenih za ubojstvo

austrijska policija
Frank Hoermann/DPA
16.06.2024.
u 19:53

Prema svjedocima, svađa u igraonici trajala je dugo, a kada su Zlatomir i Zlatan izašli na ulicu, napad je eskalirao

Pripadnici MUP-a Srbije, u suradnji s austrijskim kolegama, i dalje tragaju za srbijanskim državljanima Sašom K., Sašom J. i Milovanom J., koji su osumnjičeni za brutalni napad na Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana J. (29) 29. svibnja u austrijskom gradu Fezendorf, zapadno od Beča.

Zlatomir J. preminuo je 13. lipnja u bolnici od zadobivenih ozljeda, a istraga polako razotkriva detalje ovog stravičnog zločina, piše Blic. Prema dosadašnjim nalazima, motiv napada leži u činjenici da se Zlatan J. viđao s kćeri Saše J., što on nije odobravao. "Ta veza je bila razlog zbog koje je dugo vremena između dvije obitelji postojala netrpeljivost. I ranije je bilo incidenata, ali sve je kulminiralo krajem svibnja kada su se Zlatomir i Zlatan na proslavi dječjeg rođendana susreli sa Sašom i njegovim sinom Milovanom koji su bili u društvu nećaka Saše K.," prenose austrijski mediji riječi jednog od očevidaca.

Prema svjedocima, svađa u igraonici trajala je dugo, a kada su Zlatomir i Zlatan izašli na ulicu, napad je eskalirao. "Napadači su udarali Zlatomira i Zlatana rukama i nogama, krvi je bilo na sve strane... Bilo je jezivo! Nažalost, od zadobivenih ozljeda Zlatomir je preminuo u bolnici, a napadači su pobjegli automobilom prije nego što su stigli policajci" rekao je svjedok. Austrijska policija sumnja da se trojica osumnjičenih nalaze u Valjevu, iako su viđeni i u Beogradu. 

Podsjetimo, 29. svibnja ove godine, trojica su brutalno napala oca i sina, pretukavši ih rukama i nogama te je stariji muškarac preminuo od posljedica ozljeda u bolnici. Svjedoci napada koji se odvio u Fezendorfu pozvali su policiju, no nasilnici su uspjeli pobjeći na teritorij Srbije, gdje im se policija još uvijek nije ušla u trag. Glavni osumnjičenik (45) za ovaj zločin, višestruko osuđivan, prvi je nasrnuo na Zlatomira J. i njegovog sina. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije