užarene društvene mreže

BROJNE REAKCIJE NA NOVA PRAVILA Svadbe bez vlakića, ljubljenja, grljenja...

Pixsell
09.07.2020.
u 14:11

Capak je rekao kako će tražiti od organizatora da spriječi grljenje i ljubljenje što je na vjenčanjima jako teško, a korisnici društvenih mreža posebno su se 'zapikli' za vlakić kojeg ne preporučuju

Nakon što je ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak u četvrtak ujutro za Antenu Zagreb dao nove preporuke za organizaciju vjenčanja, brojni su na društvenim mrežama izrazili svoje mišljenje.

Capak je rekao kako će tražiti od organizatora da spriječi grljenje i ljubljenje što je na vjenčanjima jako teško, a korisnici društvenih mreža posebno su se 'zapikli' za vlakić koji je zabranjen. 

- Mladoženji će biti dopušteno poljubiti mladu. Cateringu će biti dane upute da hranu ne služe na pladnjevima nego pojedinačno. O zabrani nismo nikada razgovarali, nego o ograničenju broja, ali on trenutačno ostaje isti. I za ples ćemo dati neke preporuke. Mi vlakić ne bismo preporučili. Ljudi tada ubrzano dišu i pritom stvaraju kapljice koje se mogu prenositi - izjavio je Capak i razljutio javnost, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?