'NOSTRADAMUS BALKANA'

Baba Vanga je za 2024. predvidjela Treći svjetski rat, to nije jedina katastrofa koju je najavila

AMIR COHEN/REUTERS
16.04.2024.
u 21:41

Baba Vanga, rođena Vangelia Pandeva Dimitrova, tvrdila je da joj je Bog dao dar gledanja u budućnost kada je oslijepila s 12 godina

Navodno je predvidjela pandemiju koronavirusa, smrt princeze Dijane i katastrofu u Černobilu, a mnogi strahuju da će Baba Vanga biti u pravu i predviđanjem o Trećem svjetskom ratu. "Nostradamus Balkana", Baba Vanga bila je bugarska proročica koja je postala kultna ikona među teoretičarima zavjere, a prije smrti 1996. godine zabilježena su njena predviđanja sve do 5079. godine, kada će, kaže, završiti svijet.

Prema proročici, 2024. godina donijet će brojne grozote, poput terorističkih napada u Europi, bioloških napada i Trećeg svjetskog rata. S obzirom na razvoj događaja na Bliskom istoku, mnogi strahuju da će se ova proročanstva prelako ostvariti, piše Daily Mail. Vanga je najavila "val terora" i natuknula da bi "svjetska velesila" mogla upotrijebiti biološko oružje.

Iako je glavnina iranskih dronova, raketa i projektila srušena prije no što je pogodila svoj cilj, situacija je i dalje napeta. Društvenim mrežama šire se rasprave o globalnom ratu, a svjetski vođe u stanju su pripravnosti. Iranske vlasti poručile su da su spremne koristiti "oružje koje nikada nisu koristile" ako Izrael odgovori na napad.

Baba Vanga, rođena Vangelia Pandeva Dimitrova, tvrdila je da joj je Bog dao dar gledanja u budućnost kada je oslijepila s 12 godina. Smatra se da je točno predvidjela, između ostalog, rusku invaziju Ukrajine, napad u New Yorku 9. rujna i pandemiju koronavirusa. 

Pogodila je da će 44. predsjednik SAD-a biti prvi crni predsjednik, no kazala je kako će također biti posljednji vođa te zemlje. Osim toga, rekla je i da će Europa prestati postojati do 2017. godine, te da će se kontinent pretvoriti u "pustoš gotovo potpuno lišenu ljudskog života".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije