Skupa veselica

Suspendiranim nogometašima Čilea savez će izreći čak 50 utakmica kazne!?

arturo vidal
AFP/Pixsell
11.11.2011.
u 11:44

Čileanski mediji tvrde kako će Savez kazniti svakog igrača s 50 utakmica suspenzije, što bi vrlo vjerojatno bio i kraj njihove karijere u nacionalnom dresu.

Skupo bi petoricu čileanskih nogometnih reprezentativaca mogla stajati veselica za vrijeme reprezentativnih priprema. Naime, tamošnji mediji prenose kako Savez razmišlja izgrednike kazniti s čak 50 utakmica suspenzije, što bi vrlo vjerojatno značilo i kraj njihove karijere u nacionalnom dresu!

Podsjetimo, izbornik Čilea udaljio je iz reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za SP 2014. s Urugvajom i Paragvajom, Artura Vidala (Juventus), Jeana Beausejoura (Birmingham), Carlosa Carmonu (Atalanta), Jorgea Valdiviju (Palmeiras) i Gonzala Jaru (West Bromwich Albion), nakon što su zakasnili 45 minuta na trening, a pritom su došli u neprimjerenom stanju, odnosno alkoholizirani.

Igrači ne poriču da su zakasnili, ali tvrde kako nisu bili pijani, dok izbornik inzistira da su bili u takvom stanju da se nisu mogli ni braniti kad im je očitao bukvicu.

Za Artura Vidala, dodatni je uteg što je već kažnjen zbog pijanstva, u vrijeme dok je igrao za reprezentaciju do 20 godina, a vijesti iz Čilea pažljivo osluškuje i njegov klub Juventus.

- Nakon što provjerimo sve činjenice, odlučit ćemo hoćemo li pokrenuti disciplinski postupak protiv Vidala i hoćemo li ga financijski kazniti. U svakom slučaju, očekujemo detaljni izvještaj iz Čilea, razgovarat ćemo i s igračem, a nakon toga donijeti odluku - izjavio je direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije