LOŽA

Šuker: Čelnici Reala su pokazali zanimanje za neke igrače Dinama!

'14. 09. 2011., Zagreb - stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid. Xabi Alonso, Sammir. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
15.09.2011.
u 01:06

Čelnik Reala Perez oduševljen Dinamom i Hrvatskom

– Dinamo je bio vrlo hrabar, no uz onako indisponirane Badelja i Sammira nije mogao više od minimalnog poraza – kaže Slaven Bilić

Na stadionu u Maksimiru bili su brojni bivši i sadašnji nogometaši, nitko nije želio propustiti utakmicu s Realom. Mario Stanić misli da je Dinamo mogao do boda.

Bilić: Moglo se i do boda

– Dečki su odigrali dobro, no u završnici su pokazali premalo hrabrosti. Sa igračem više trebalo je jače stisnuti Real. Mislim da je Jurčić odmah nakon isključenja Marcela trebao uvesti drugu špicu, bilo je mjesta za tandem Rukavina - Beqiraj. Real je u fazi obrane i veze izgledao malo nezainteresirano, trebao je Dinamo to iskoristiti – smatra Stanić.

Izbornik Slaven Bilić bio je zadovoljan viđenim.

– Glupo je nakon poraza reći da treba biti zadovoljan, ali Dinamo je zaista pružio dobar otpor, izbjegao golijadu koju su neki predviđali.Dinamovci su izgubili na varijantu umri muški, svaka im čast na hrabrosti! Doduše, Real je napravio previše šansi, da nije bilo raspoloženog Vide i Kelave, rezultat bi bio puno gori. Za čudo protiv Reala Rukavina je morao iskoristiti svoju kolosalnu šansu. Da je to ušlo, mogao se izvući bod – rekao je Bilić te dodao:

– Real je izgledao dosta rašireno, neorganizirano, što je apsurd za Mourinhovu momčad. Nisam siguran da je nakon isključenja Mourinha Jurčić trebao odmah staviti drugog napadača, to bi se onda pretvorilo u napucavanje lopte naprijed. Jer uz ovako indisponirane Badelja i Sammira, nije mogao stvoriti dominaciju u sredini.

Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević je dodao:

– Fantastična predstava, Dinamo se na junački način suprotstavio Realu. Pokušavali su se nadigravati s ponajboljom svjetskom momčadi. Dinamo je razbio tremu nastupa u LP, dobili su samopouzdanje s kojim u Maksimiru sigurno mogu pobijediti i Ajax i Lyon.

Bivši igrač Reala Davor Šuker je istaknuo:

– Ovo je strahovita promocija za hrvatski nogomet, dinamovci su odigrali sjajno.

Otkrio je Šuker dojmove vodećih ljudi Real Madrida.

Šuker: Strašna promocija

– Predsjednik Perez obećao je da će iduće godine sigurno doći na krstarenje našom zemljom. Bili su jako zadovoljni i atmosferom na stadionu i prijemom u Hrvatskoj. Pokazali su zanimanje za neke igrače Dinama, ali ne smijem vam reći koje.

Dario Šimić je na kraju istaknuo:

– Odigrali smo sjajno, no tek sada slijede ključni dvoboji s Lyonom i Ajaxom, a tada će pritisak biti mnogo veći nego u ovoj utakmici u kojoj nismo ništa mogli izgubiti.

Zdravko Mamić nije želio davati izjave...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

NP
nocna.ptica
16:52 16.09.2011.

Mamiću je najpametnije da ništa ne komentira. Najviše kaže kad ništa ne kaže.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije