Tjednik Forum

Suđenje Sanaderu prvo i posljednje za ratno profiterstvo

Forum
VL
27.10.2011.
u 13:22

Tjednik Forum otkriva i skandalozan propust hrvatskih liječnika koji 300 svojih pacijenata nisu obavijestili da nose protezu koja može izazvati rak!

Novi broj tjednika Forum otkriva da će suđenje Ivi Sanaderu biti prvo i posljednje za ratno profiterstvo! U velikom dosjeu o profiterima Domovinskog rata rekonstruirali smo hrvatsku pljačku stoljeća i istražili zašto još nema optužnica za kriminal u pretvorbi i privatizaciji.

Uoči početka suđenja o Sanaderu prije njegova "prvog milijuna" govore Predrag Matvejević, don Ivan Grubišić, Nenad Popović, Jakov Sedlar, Duško Čizmić Marović, Davor Domazet Lošo, Vesna Škare Ožbolt i njegova razrednica iz osnovne škole Mira Derado. Novi Forum, od sutra na svim kioscima, otkriva skandalozan propust hrvatskih liječnika koji 300 svojih pacijenata nisu obavijestili da nose protezu koja može izazvati rak!

Donosimo i priču hrvatskih izvoznika softvera koji rade za Boeing, Disney, Dell, CBS i Intel, a država im samo odmaže. Pročitajte intervjue Inga Friedricha, senatora njemačke i europske politike koji tvrdi da Hrvatska neće završiti kao Grčka, Nika Powella, suosnivača Virgina koji je lansirao Sex Pistolse i producirao "Plačljivu igru", te Pata Methenyja, jazz-legendu koja dolazi u Zagreb.

Prvi objavljujemo izgled pobjedničkog hrvatskog paviljona za EXPO 2012. Za vas u novom Forumu pišu Stjepan Mesić, Nino Raspudić, Srećko Horvat, Nives Opačić, Boris Ličina Borja, Gordan Nuhanović, Anja Mutić, Đelo Hadžiselimović, Edi Jurković...

Forum će sutra biti na svim kioscima, a u pretplati svakog petka i u vašem domu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?