vozio pločnikom

Stogodišnjak pregazio devetero djece i dvoje odraslih

new york,pucnjava,leš,američka policija (1)
AFP/PIXSELL
30.08.2012.
u 08:36

Stogodišnjak je vozio unatrag pločnikom preko puta škole u južnom Los Angelesu. U trenutku nesreće izlazio je s parkirališta

Stogodišnji Preston Carter ozlijedio je dvoje odraslih i devetero djece vozeći unatrag po pločniku preko puta osnovne škole u južnom Los Angelesu. Pločnik je bio prepun djece jer je nastava upravo završila, a četvero ozlijeđene djece u teškom je stanju.

Nekoliko ozlijeđenih palo je pod kotače Carterova automobila, ali su im prolaznici koji su se našli na mjestu nesreće pomogli da se izvuku ispod automobila.

Stogodišnjak koji je skrivio nesreću 5. rujna će napuniti 101, donosi Daily Mail, a za svoju nesreću krivi neispravne kočnice automobila.

- Žao mi je zbog ovoga što se dogodilo. Nikada to ne bih namjerno učinio. Suosjećam s njima - kazao je vitalni stogodišnjak nakon nesreće.

Istraga je pokazala kako je Carter u trenutku nesreće izlazio s parkirnog mjesta, ali umjesto da automobilom izađe na cestu završio je na pločniku.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?