rezime poraza

Štimac "predriblao" kamere, ostali složni: Ništa nije bilo dobro!

Igor Štimac (1)
Slavko Midžor/Pixsell
15.08.2012.
u 22:55

Igor Štimac izbjegao je nakon debakla, poraza od Švicarske 2:4 stati pred kamere HRT-a, čiji je komentator bio pratički do jučer...

- Nije bilo dobro ništa. Ni rezultat ni pristup. Ne znam što je bilo dobro. Dobro da se dogodilo u prijateljskoj utakmici, analizirat ćemo, bilo je detalja puno koji nisu dobri - kazao je pomoćnik Igor Tudor.

- Podbacili smo. Sve je novo, novi izbornik, nova igra, novi zahtjevi. Imamo neke nove metode da bekovi stoje visoko, da cijela obrana bude na 40 metara od našeg gola. Premalo je vremena bilo da to uigramo - kazao je Domagoj Vida.

- Svaka čast Švicarcima. Zasluženo su pobijedili. Ovo nam je prva utakmica s novom taktikom. Izbornik je pokušavao, mijenjao dosta igrača - dodao je Eduardo.

Igor Štimac dao je izjavu za HRT. Ali, prije utakmice. Rekao je ovo:

- Lakše je istina komentirati, pratiti s tribine nego ova izbornička uloga koju sada obnašam. Ali, ja sam uvijek u životu preuzimao odgovornost. Želim vidjeti što momci mogu, vidjeti neke igrače koji će nam možda trebati u budućnosti. Visoko sam postavio obranu, presing na loptu, koncentracija na loptu, a ne na protivničkog igrača.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije