uživao na Wembleyu

Štimac oduševljen: Mandžo, naklon do poda, to ćemo proslaviti!

Igor Štimac
Goran Stanzl/Pixsell
27.05.2013.
u 09:09

- Mario je bio ključni igrač Bayernova uspjeha. Sada je jedan od najboljih svjetskih napadača – kazao je izbornik Igor Štimac

Izbornik Igor Štimac bio je na Wembleyu, uživao u igri Marija Mandžukića. Oduševljen je onim što je vidio, doživio.

– Završilo je baš kako sam i priželjkivao, najavljivao. Mario je osvojio Ligu prvaka, ima li što bolje i ljepše za hrvatski nogomet. Ne, nisam ga sreo, nismo se vidjeli. Bayernovo slavlje trajalo je predugo, i neka je, nije bilo potrebe da se sastajemo. Bit će prigode da zajedno proslavimo ovu njegovu briljantnu titulu – kazao je Štimac.

Mandžukićeva igra bila je briljantna, zavezao je u čvor obranu Borussije, pomagao u svim fazama Bayernove igre.

– Za mene je Mario bio ključni čovjek Bayernova zasluženog trijumfa. Ne samo zbog tog gola, koji ima iznimnu vrijednost, nego zato što je bio stalna opasnost za obranu Borussije. Da su njegovi suigrači bili malo raspoloženiji za dodavanja, Mario je mogao zabiti još koji. Treba li spominjati što ovo znači za hrvatski nogomet?

Hrvatski reprezentativac bio je glavna figura finala Lige prvaka, to je samo još jedna potvrda Mandžukićeve top klase, ali i kvalitete našeg nogometa. U pravom trenutku, na pravom mjestu, dokazao je da je sada jedan od najboljih svjetskih napadača.

Sve ovo Mandžukić je zaslužio svojim napornim radom, pristupom, on je heroj nacije. Svi zajedno trebamo slaviti Mandžukićev uspjeh, jer on je i naš uspjeh. Mandžo, naklon do poda – oduševljeno će Igor Štimac.

Jedva čeka da ga vidi na pripremama reprezentacije.

– Mandžukića još čeka finale njemačkog kupa, stići će na pripreme za Škotsku s tri titule što je izuzetan doseg. Malo ćemo ga opustiti, odmoriti, bit će Mario pravi i protiv Škotske, u to sam siguran, jer on i ne zna drugačije igrati nego davati sve od sebe – kazao je Štimac.

Izborniku je bilo lijepo u Londonu na finalu Lige prvaka, u ponedjeljak ujutro već će biti u Međugorju, na početku priprema reprezentacije.

– Uvijek je užitak biti na nogometnom prazniku, u Londonu i na Wembleyu bilo je fantastično, a sada se okrećem prvom dijelu priprema. Jedva čekam vidjeti svoje igrače, veselim se našem druženju – zaključio je naš izbornik Igor Štimac.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije