VERBALNI RAT

Štimac: Marković je uvrijedio branitelje izjavom o jadnicima!

HNS (1)
Željko Hladika/PIXSELL
10.04.2011.
u 08:17

I posljednja Vlatkova Skupština nije bila legitimna jer sada nisu imali kvorum, kaže Štimac koji očekuje poništenje prve sjednice.

Igor Štimac kaže da je bio prisiljen reagirati na Markovićevu izjavu o "jadnicima koji ruše sve što je hrvatsko", a odnosila se na članove Skupštine HNS-a lojalne Štimcu.

– Moji su ljudi ogorčeni na takve uvrede Vlatka Markovića. Molio sam ih da pojedinačno ne istupaju pa reagiram u njihovo ime. Naime, polovica tih, kako Vlatko kaže, rušitelja, od prvoga dana Domovinskoga rata bila je na prvoj crti bojišnice: Šarić, Mikolčević, Stipe Doljanin... – kaže Štimac.

Osvrnuo se i na posljednju Vlatkovu Skupštinu.

– I ona je bila nelegitimna jer, sve da im ministarstvo i prizna onu od 17. prosinca prošle godine, oni sada nisu imali kvorum jer skupštinari HNS-a ne mogu sami sebe verificirati, nego to čine županijske skupštine. Primjerice, NS primorsko-goranski imenovao je dva nova delegata, među njima nije Mario Rubeša, a on je sada glasovao na Skupštini HNS-a. Dalje, otkad to ZNS ima četiri delegata – dodaje Štimac, uz opasku da sljedećeg tjedna očekuje odluku Ministarstva uprave o poništenju Skupštine od 17. prosinca 2010.

I jučer su se, kao i proteklih dana, pojavile informacije da je ta odluka u nadležnom ministarstvu već donesena, no službene potvrde u HNS-u još uvijek nema.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?