TRAŽI ZAOSTATKE

Zvijezda pokrenula višemilijunsku tužbu protiv Cityja nakon što je oslobođen optužbi za silovanje

Benjamin Mendy
Phil Noble/REUTERS
21.11.2023.
u 07:44

Mendyjeva nogometna karijera stagnirala je više od dvije godine nakon što je optužen za napad na dvije žene tijekom zabave za vrijeme koronavirusa u njegovoj vili u Cheshireu

Francuski nogometaš Benjamin Mendy pokrenuo je višemilijunsku parnicu protiv Manchester Citjya zbog neisplaćenih plata, javlja britanski Sky Sports. Naime, Mendy je podnio tužbu sudu za zapošljavanje zbog, kako je navedeno, neovlaštenih odbitaka od plaće.
Francuz je ranije ove godine oslobođenoptužbi za silovanje i pokušaj silovanja. 

Mendyjeva nogometna karijera stagnirala je više od dvije godine nakon što je optužen za napad na dvije žene tijekom zabave za vrijeme koronavirusa u njegovoj vili u Cheshireu. 

Pet dana nakon oslobađajuće presude vratio se profesionalnom nogometu u dresu francuskog prvoligaša Lorienta, a debitirao je u mjesecu rujnu.

Međutim, Mendy sada traži vraćanje plaća koje mu Manchester City duguje do ljetošnjeg isteka ugovora, prenose engleski mediji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije