Jović srušio Široki

Zrinjskom pobjeda u hercegovačkom derbiju

Pogled.ba
29.07.2017.
u 22:25

U hercegovačkom derbiju nogometaši Zrinjskog pobijedili su na stadionu pod Bijelim Brijegom ekipu Širokog Brijega s 1:0.

Plemići su tako prvenstvo otvorili sa šest bodova u dvije utakmice svladavši dva konkurenta u borbi za naslov prvaka.
Oko 3000 gledatelja prvu prigodu je vidjelo u 5. minuti, kada je ubačaj Jovića umalo u vlastitu mrežu skrenuo Matić. U 19. minuti udarac Jović iz teške situacije brani vratar Bilobrk. 

Četiri minute kasnije velika prigoda za Zrinjski, Filipović je istrčao sam pred Bilobrka koji zaustavlja njegov pokušaj. Široki je u 28. minuti zaprijetio preko Josipa Ćorića, čiji udarac krajnjim naporom Pirić izbacuje u korner. U 35. minuti Barišić je ubacio loptu za Menala, a ovaj glavom pogađa gredu gola Zrinjskog, prenosi Pogled.ba

Manje sadržajno bilo je drugo poluvrijeme. Zrinjski je na otvaranju nastavka prijetio preko Perišića i Ćavara. Ključni detalj utakmice dogodio se u 70. minuti, kada je Matić srušio Filipovića, a glavni sudac Tomislav Čuić pokazao na bijelu točku. Jović je iz jedanaesterca pogodio mrežu Širokog za važnu pobjedu u hercegovačkom derbiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?