Večeras derbi kola

Zrinjski nastoji srušiti tradiciju, a na Koševo ide s optimizmom

BiH,08.08.2015.Mostar Stadion Bijeli brijeg,  Prvetvena nogometna utakmica   Zrinjski - Travnik 1-0 Photo:Stojan Lasic
14.08.2015.
u 09:38

Zrinjski na Koševu u zadnjih 10 susreta je poražen, a nije zabio pogodak

Zrinjski ima veliki problem iznova na Koševu. Na tom travnjaku plemiči u zadnjih prvenstvenih kola nisu postigli pogodak i zabilježili su sve poraze. Tradicija je čudna stvar i sigurno mostarskoj momčadi može biti svojevrsan uteg. Ipak, protiv Zrinjskog nitko nije veliki favorit u Premijer ligi, a ako se mjere svi trenutačni parametri, čak blagi favoriti danas (20 sati) mogu biti plemići. Ukoliko se uzme u obzir obzir dobar start u prvenstvu, ali i činjenicu kako su Mostrci do sada pokazali daleko najvišu razinu fizičke spreme, a Sarajevo se puno mučilo onda se Zrinjski ima čemu nadati na ovom gostovanju.

Neugodna tradicija

- To je neugodna tradicija. Na koševu jednostavno moramo postići pogodak ukoliko želimo napraviti išta više. Sarajevo ima kvalitetnu momčad. Iako smo poraženi zadnji put na Koševu, priželjkujemo uzbudljivu utakmicu kakva je bila taj put. Nadam se kako će momčad dati svoj maksimum na toj utakmici, i da će ta utakmica opravdati očekivanja gledatelja. Sarajevo je odigralo dobr protiv Širokog Brijega, pogotovo u drugom dijelu , a ono što je nama najznačanije je da pružimo svoj maksimum, kazao je trener plemića Vinko Marinović, koji ovog puta ima gotovo kompletnu momčad,

Svi igrači konkuriraju za postavu osim Ante Radeljića, koji još odslužuje suspenziju za crveni karton. Moguće je da će se među putnicima za Sarajevo naći i Ivan Peko, koji se nedavno priključio momčadi. U svlačionici plemića vlada dobro raspoloženje. Krilni nogometaš Ognjen Todorović tvrdi kako je momčad "rasterećena" jer već je prikupila veliki broj bodova.

- Mi smo u psihološkoj prednosti pred ovu utakmicu, a Sarajevo je po meni igrali promjenjivo na startu prvenstva i nadam se povoljnom rezultatu - kazao je Todorović, inače nekadašnji nogometaš Sarajeva.

Todorović je označio Miloša Stojčeva kao najopasnijeg nogometaša Sarajeva, koji je na sreću plemića nedavno promijenio klub.

Sastav

- On je odličan igrač, igrač poteza. Može imati 10 izgubljenih lopti, a onda napraviti potez koji će riješti iutakmicu - dodao je Todorović.

U struci imaju niz nedoumica kako početi utakmicu, ali predviđamo kako će plemići na Koševu početi u formaciji 4 - 2 - 3 - 1 i u sastavu: Karačić - Blaić, Graovac, Laštro, Stojanović - Žeravica, Radulović - Zakarić, Todorović, Šćepanović - Nikolić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije