IZBORNIK O OZLJEDI

Zlatko Dalić otkrio: Ne bih ga mijenjao da je bilo finale SP-a

Reuters/Pixsell
22.11.2018.
u 07:30

- Nakon što je klizećim startom spriječio opasnu situaciju, Šime je osjetio zatezanje u mišiću te smo procijenili da ga je najpametnije sačuvati i tako spriječiti eventualnu težu ozljedu - rekao je Dalić

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije zadobio težu ozljedu na susretu Lige nacija protiv Engleske te će odmah konkurirati za nastupe u dresu milanskog Intera. 

Vrsaljko je zbog zatezanja u mišiću napustio igru u 26. minuti, a izbornik Zlatko Dalić potvrdio je kako se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi:

- Iza nas je bilo teških 90 minuta protiv Španjolske i samo dva dana odmora do Engleske, pa smo znali da ne možemo fizički biti u idealnom stanju. Nakon što je klizećim startom spriječio opasnu situaciju, Šime je osjetio zatezanje u mišiću te smo procijenili da ga je najpametnije sačuvati i tako spriječiti eventualnu težu ozljedu - rekao je Dalić i dodao:

- Vrsaljko nije upitan, pokazao je na Svjetskom prvenstvu i u klubu da može igrati na visokom nivou teške utakmice u kratkom periodu. Da smo na Wembleyju igrali finale Svjetskog prvenstva,  ne bismo ga mijenjali, no iz korektnosti prema njemu i klubu u ovom slučaju nismo htjeli riskirati. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije