njegove riječi diraju

Zlatan Ibrahimović otvorio dušu: Brat me čekao, izdahnuo je kad sam došao!

ibrahimović
21.03.2022.
u 20:03

Šveđanin je do detalja opisao kroz što je sve prošao sa svojim bratom i kako je izgledala borba za goli život

Nogometaš Milana Zlatan Ibrahimović na terenu djeluje neustrašivo, netko je tko rijetko pokazuje emocije i mnogima je nezamislivo vidjeti ga uplakanog.

Ibrahimović ima veliki broj tetovaža, a jedna nosi posebno mesto u njegovom srcu. Na ručnom zglobu je istetovirao datum rođenja svog brata Sapka koji je preminuo u 41. godini: 30. travnja 1973.

Šveđanin je u svojoj knjizi "Adrenalin" do detalja opisao kroz što je sve prošao sa svojim bratom i kako je izgledala borba za goli život, prenosi Alo. 

Sapka je leukemija odnijela za 14 mjeseci.

- Kada sam pitao Sapka kako je primjetio bolest, ispričao mi je da je šetao ulicom i odjednom mu se javio neki čudan osećaj, kao da se davi na pločniku. Osjećao se kao pod vodom, nije mogao disati. Odmah je otišao u bolnicu i podvrgnuo se nizu ispitivanja. Njemu nisu ništa rekli. Dan kasnije je nazvao mog oca i sve mu ispričao. Radilo se o agresivnoj leukemiji - otkrio je Ibrahimović. 

Sapko je bio naduven, bez kose i otežano se kretao. Sve to 40-godišnjem napadaču bilo je jako teško gledati. Jednom prilikom otac mu je rekao: ,,Nema nade". Te riječi su ga slomile. Stanje mu se svakim danom sve više pogoršavalo.

Ibrahimović je otkrio i kako su izgledali posljednji trenuci života njegovog brata kad je bio na intezivnoj njezi.

- Već je u komi. Diše nepravilno. Tata mi objašnjava da su se produžili razmaci između udisaja. Sjedeo je u podnožju kreveta. Stojim pored njega, ali mi je mučno gledati brata, pa slušam samo njegovo teško disanje. Nakon 15-ak minuta tata će: Eto, gotovo je. Više ne diše.

Sapko me čekao prije nego što je otišao. Želio je da budem tamo, pored njega. Apsolutno sam siguran u to. Kada sam stigao, nakon deset minuta moj brat je udahnuo posljednji put - naveo je Ibrahimović.

Pokopan je obavila po muslimanskim običajima, a otac nije pustio ni suzu, nego se sutradan sam vratio na groblje i plakao cijeli dan, od jutra do večeri.

Sve to Ibrahimovića je povezalo sa Sinišom Mihajlovićem koji je uspio pobjediti leukemiju. 
Ibrahomović priznaje kako mu je bilo teško razgovarati s Mihom kojem je prvom rekao da prelazi u Milan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije