zaradit će bogatstvo

Zlatan Ibrahimović odlučio gdje će igrati iduće sezone; u 40. godini dobio ponudu kakva se ne odbija

zlatan ibrahimović
22.04.2021.
u 21:45

Zlatan Ibrahimović iduće će sezone zaraditi pravo bogatstvo usprkos tome što je u 40. godini života

Nakon što im se klub našao u središtu skandala sa Superligom, navijače Milana je napokon razveselila i jedna dobra vijest. Sky Sport Italia piše kako će Zlatan Ibrahimović u idućih nekoliko dana sigurno potpisati novi ugovor s Milanom. Švedski napadač je postigao dogovor s milanskim divom, a produljenje suradnje trebalo bi i službeno biti objavljeno do kraja ovog tjedna. Navodno su u cijeloj priči ostali još samo neki manji birokratski detalji koje trebaju riješiti klupski odvjetnici i predstavnici legendarnog napadača, prenosi Tportal.hr.

Zlatan je u 40. godini života, ali i dalje je jedan od najboljih napadača na svijetu i jedna od najvažnijih karika Milana. Ove sezone je u Serie A zabio 15 golova u 17 utakmica, a bilo bi to i više da zbog ozljeda i kazni nije propustio čak 16 susreta svojeg kluba. Sjajne igre i značaj koji ima u ekipi donijele su Zlatanu i u kasnim godinama novi ugovor vrijedan 6.5 milijuna eura po sezoni plus razne bonuse.

Milan će vrlo vjerojatno sezonu završiti na nekom od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka. Trenutno su treći sa 66 osvojenih bodova, bodom više od četvrtog Juventusa i bodom manje od druge Atalante, dok za prvim Interom zaostaju 10 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije