slavni nogometaš

Zlatan Ibrahimović o bolesti svog sina na rubu suza: Kao da su mi srce iščupali iz grudi

 Zlatan Ibrahimovic
09.12.2021.
u 07:16

Cijelo tijelo mi je bilo u grču. Nikada se nisam tako osjećao, ni približno, kaže nogometaš

Na spomen imena bilo kojeg nogometaša, a osobito onih ranga Zlatana Ibrahimovića, često se može čuti komentar: „Lako je njima“. S jedne strane, činjenica je da većina njih vodi lagodan život, ali ni nogometaški superstarovi nisu izuzeti od briga i problema koje muče „obični svijet“.

U knjizi „Ja sam Zlatan Ibrahimović“, autora Davida Lagerkranca, najbolji švedski nogometaš svih vremena, koji vodi porijeklo s ovih prostora, pričao je o blistavoj karijeri, ali i teškom djetinjstvu, obitelji, pa i trenucima kada mu ni sav novac ovog svijeta nije mogao pomoći, piše Hellomagazin.rs

- Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da mnogo povraća. Osim toga, nije dobivao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je stalno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Nazvao sam obitelj, prijatelje i svi su me tješili da nije ništa strašno, ali nisam vjerovao. Pokušavao sam utješiti sebe - svedočio je Zlatan Ibrahimović o tome kako su se supruga Helena i on, odmah po rođenju sina, suočili s tim da je beba bolesna.

- Cijelo tijelo mi je bilo u grču. Nikada se nisam tako osjećao, ni približno. Dok nisam dobio dijete bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam biti ljut i lud, mogao sam pokazivati sve moguće emocije. I sve se moglo riješiti ako si bio čvrst, ustrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Ovde sam bio nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao učiniti. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako malen i zaista se primjećivalo da je kost i koža. Izgledao je kao da ga život želi napustiti, ispričao je nogometaš.

Kada mu je supruga javila da dijete hitno mora na operaciju želudca, Zlatan se spremao za važnu utakmicu.

- Ne sjećam se puta do bolnice. Sjećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gdje, gdje je, na kraju su me odveli do velike dvorane gdje je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cijevi kroz tijelo i nos. Kao da su mi srce otkinuli iz grudi.

„Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu izdržati. Zovi me za sve što treba, rekao sam Helen i pobjegao odatle...“, prepričao je.

Operacija je, srećom, bila uspješna.  

“Maksi i sada ima ožiljak. Osjeća se zdravo kao i sva djeca njegovog uzrasta, a ja se često sjećam tog događaja. To mi daje bolji pogled na život, iskreno”, zaključio je Zlatan Ibrahimović, koji je je nedugo zatim dobio još jednog sina, Vinsenta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije